Skip to main content

Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Lupoglav

Općina Lupoglav objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za

Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Lupoglav

Savjetovanje traje od 20. prosinca 2021. do 20. siječnja 2022. godine.

 

Upute o načinu i uvjetima sudjelovanja u savjetovanju možete preuzeti ovdje.

Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 20. siječnja 2022. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Lupoglav, putem pošte ili osobno na adresu: Općina Lupoglav, Lupoglav 17, 52426 Lupoglav ili slanjem e-maila na adresu:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - uz prilaganje obrasca za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću.

docxObrazac za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću

Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Lupoglav možete preuzeti u nastavku.

Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Lupoglav koji je objavljen na internet stranicama Općine Lupoglav predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama i dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Odluke.


Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću provedeno je u trajanju od 20. prosinca 2021. godine do 20. siječnja 2022. godine, a tijekom javne rasprave na Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području općine Lupoglav, očitovanja nisu dostavljena.

pdfIzvješće o provedenom savjetovanju sa zainteresiranom javnošću