Prekid sesije za

Dodirnite ekran za nastavak.
  • Naslovnica
  • Obavijesti
  • Stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Stožer civilne zaštite Općine Lupoglav obavještava sve zainteresirane građane da je dana 26. ožujka 2022. godine na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a Republike Hrvatske objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju, koji je dostupan OVDJE.

Zainteresirani Ponuditelji stambene jedinice mogu predati obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe”, koji je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice, putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili neposredno u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Lupoglav, gdje se može podići i obrazac u tiskanom obliku, u uredovno radno vrijeme Općine.

Nakon zaprimanja ponude za smještaj, ponuditelj će biti obaviješten o vremenu nadzora, odnosno provjere da li ponuđeni smještaj zadovoljava propisane uvjete.

 pdfUputa o provedbi Odluke o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

pdfObrazac - Ponuda smještaja za raseljene osobe

pdfObrazac - Potvrda o nadzoru stambene jedinice


Kontakt

 +385 (0) 52 685 022

 +385 (0) 91 268 5022

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Informacije

Općina Lupoglav, Lupoglav 17
52426 Lupoglav

OIB: 52610588846
IBAN: HR3224020061824600007


Copyright © Općina Lupoglav I website by getim.hr