Skip to main content

Javni poziv za subvencioniranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane za proizvodnju električne energije u kućanstvima u 2022. godini Istarske županije

Istarska županija objavila je Javni poziv za subvencioniranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju u 2022. godini.

Prihvatljivi prijavitelji su fizičke osobe odnosno vlasnici ili suvlasnici obiteljskih kuća (uz suglasnost svih suvlasnika) s prebivalištem na adresi u kojoj se projekt provodi na području Istarske županije.

Prijavitelji se mogu prijaviti za izradu glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane u kućanstvima. Subvencioniranje će iznositi 50%, najviše do 2.000,00 kuna (s PDV-om), a u proračunu Istarske županije je za ovaj Javni poziv osigurano 200.000,00 kuna.

Poziv je na stranicama Istarske županije objavljen 23. rujna 2022. godine, a rok za dostavu prijave je od dana objave Javnog poziva do 25. studenog 2022. godine ili do iskorištenja sredstava.

Više informacija možete saznati na službenim mrežnim stranicama Istarske županije.