Skip to main content

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za Nacrt prijedloga Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata s područja općine Lupoglav

Općina Lupoglav objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za

Nacrt prijedloga Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata s područja općine Lupoglav

Savjetovanje traje od 5. svibnja do 22. svibnja 2023. godine

 

Temeljem članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama ("Narodne novine" broj 25/13., 85/15. i 69/22.) Općina Lupoglav provodi savjetovanje s javnošću pri donošenju Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata s područja općine Lupoglav, putem svoje službene mrežne stranice, objavom njegovog nacrta.
 
Cilj provođenja savjetovanja s javnošću je upoznavanje javnosti s prijedlogom Pravilnika, dobivanje mišljenja, primjedbi i prijedloga te prihvaćanje isključivo zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.
 
Pozivamo predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 22. svibnja 2023. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt prijedloga Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata s područja općine Lupoglav, putem pošte ili osobno na adresu: Općina Lupoglav, Lupoglav 17, 52426 Lupoglav ili slanjem maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., uz prilaganje obrasca za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.
 
 
 
 

Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću provedeno je u trajanju od 5. svibnja 2023. godine do 22. svibnja 2023. godine, a tijekom javne rasprave na Nacrt prijedloga Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata s područja općine Lupoglavv, očitovanja nisu dostavljena.